Orange Onyxplattor för Villa Design

FOB-pris: Få senaste pris
Hamn: Xiamen, Kina
Produktionskapacitet: 5000 kvm / månad
Betalningsvillkor: L / C, T / T
Min. Beställning: En behållare

Produktinformation

Orange Onyxplattor för Villa Design

Typ Platta Varumärke Yeyang Stone Ursprungsort Kina
Material

Onyx

Färg Orange Ytbehandling Polerad, etc
Ansökan Bänkskivor, vägg, heminredning, hotell osv
förpackningsdetaljer vanligtvis förpackade med internationell standardberäknad träbuntplattor) och fumigerade trälådor (för plattor)
Leverans Detalj vanligtvis 15 dagar efter att beställningen har bekräftats
Kvalitetssäkring

Tjocktolerans: +/- 1 mm för plattor

Ytpolering: USA   & Europa kvalitetskrav

Fraktservice Vi kan ordna transport för dig, som containergård till containergård, dörr till dörr, tullklarering, lokal leverans och så vidare.
Betalning   Service 30% T / T i förväg, 70% mot kopia av B / L , T / T, L / C vid synen.

Produktbild:

Orange Onyx-plattor för Villa Design 1

Orange Onyx-plattor för Villa Design 2

Leverans, frakt och service

(1) Först får du digitala inspektionsfoton (via e-post) innan dina bänkskivor är packade för leverans. Detta ger kunden en möjlighet att se de faktiska bänkskivorna innan de lämnar vår fabrik.
Eftersom vi följer ett strikt kvalitetsstyrningssystem är det sällsynt att ett fel uppstår under tillverkningsprocessen. Inspektionsfoton ger helt enkelt en extra känsla av säkerhet för att säkerställa noggrannhet med varje beställning.
(2) Varje stenbit lindas sedan individuellt i en plast, sedan ett punkteringsbeständigt tungt skumgummimaterial.

(3) Bänkskivorna packas sedan in i en svetsad stålramkorg, fodrad med plywoodpaneler. Insidan av lådan är vadderad med styro-skumark. Varje stenbit är försiktigt isolerad från de andra, vilket eliminerar möjligheten till flis och repor från kontakt mellan sten och sten.

(4) Slutresultatet är en säker, gaffellift tillgänglig transportkorg som är både hållbar och lätt att packa upp vid ankomst. Bänkskivorna kan tas bort från lådan, en bit åt gången. Inget annat företag gör vad vi gör för att säkerställa att dina bänkskivor kommer säkert. Det är denna uppmärksamhet på detaljer som gör att vi kan garantera utbyte, om en stenbit kommer skadad.

Om oss

Grundades 2003 och vi inkluderar Two Trade Company och Three Factory. Vårt fabriksområde är mer än 60 000 m². YEYANGs produktsortiment inkluderar onyx, marmor, travertin, kalksten, granit och sandsten och exporterar natursten i blockform, dessutom producerar plattor, plattor och skräddarsydda storlekar av ovannämnda stenar i hög kvalitet och olika ytbehandling (dvs polerad , finslipade, tumlade, buske hamrade, borstade och antika).

Vi erbjuder det bästa värdet genom att erbjuda våra kunder bekvämligheten med frakt, bättre urval, kvalitetsinnehåll och oöverträffad kundservice.

company.jpg
Förfrågning