Hem > Nyheter > Innehåll

Stone Guide - tidlösa mönster i natursten

Dec 09, 2016

Tidlös design i natursten

Fånga tidlös designdetaljer i natursten

I området i närheten finns det en liten bit av världsresenär i oss alla, längtan att besöka fjärran platser och uppleva mysteriet med fjärran länder. Faktiskt att röra och känna sevärdheterna har vi bara läst om i historieböckerna, ansluta med sprit av århundraden tidigare. Några av oss kommer att göra dessa avlägsna resor, andra kan bara komma så långt som nästa stad, men vart vi än går och vad vi gör, en av de första ställena vi ska skynda att besöka är någonstans att arkitekturen skiljer sig från vanligt. Från pittoreska stugor undanstoppad i historiska byar till grand slotten i Europa, dessa platser alla hålla en sak gemensamt... arkitektoniska accenter i stenen.

Lyckligtvis för oss att vi länge för att leva med dessa autentiska arkitektoniska särdrag varje dag, har oändliga möjligheter till vårt förfogande att skapa en distinkt hem byggda för att tåla tidens tand. Utsmyckade detaljer i natursten som en gångs förvisas till offentliga byggnader, Ivy League universitet och hem för de rika och berömda är nu vår sak att njuta av. Från ståtliga kolumner och courtyard fontäner till massiva eldstäder och stora trappor, kan genomsnittet husägare nu omge sig med elegans, lyx och den eviga skönheten som natursten erbjuder.

Artikel av: Heather E. Adams, författare andamp; Designer

Med i StoneDimensions, publicerade av marmor Institute of America

Factory källor

Du är här:Hemandgt; Factory källor

Xiamen Yeyang sten Group är en ledande sten tillverkare som inrättades 1993, ligger i sten hemstad, Xiamen andamp; Shuitou. I över 23 år har vi varit specialiserade på sten fabrication. Yeyang är inte bara ett företag, men en grupp med mer än 20 familjen ägda fabriker.


Sedan 1993 har vi investerat mer än 10 stenbrott, inklusive Castro vit marmor, Vermont grå marmor, Black Ice Flower marmor, granit och travertin. Med stor styrka på grund av 2 handel företag andamp; 3 kvalificerade och professionella fabriker (med total areal över 60 000 m²;), vårt uppdrag är att ge perfekt service med det mest konkurrenskraftiga priset och produkter av bästa kvalitet för våra kunder. Det är vår stora glädje att se många nya kunder som blivit våra vanliga partner, och den ömsesidiga tillväxten med våra kunder under de senaste åren.

Vi har tillgång till många nya kinesiska marmor stenbrott och vi erbjuder ett brett utbud av de mesta premium kulor från hundratals stenbrott. Många nya kulor från Kina och andra länder listas i vår nya marmor bas, området på över 60.000 kvadratmeter. Vi kommer att fortsätta ge alla typer av nya kulor att möta de olika kraven från våra kunder. Välkommen för att kontakta oss om du är goning att köpa något nytt material från Kina.

Free Estimates & CAD Drawing from Yeyang Stone Factory