Hem > Nyheter > Innehåll

Steg S I Vit Marmor Polsk Process

Dec 14, 2017

Vit marmor finns sällan men är i hög efterfrågan på grund av sin skönhet, många vita marmorstrukturer med variation i mönster, form etc. bara för dig.

Med den vita marmorbakgrunden , som lockar fler besökare till ditt hem. Från glansiga till rökiga mönster vit marmor texturer finns det många variationer tillgängliga i marmor texturer . För att utforma spelnivågrafik är marmortexturen vita backgrouns det bästa.

När du utsätts för vardagsliv kan marmor enkelt hämta repor som minskar dess naturliga glans och slät känsla. För att återställa det silkesignade utseendet på nyförseglad marmor, kan ägare behöva få det polerat ibland.

Step s in white marble polish process1.jpg

Polska marmorsteg

l   Förbereder din marmor

l   Applicera en liten mängd poleringsmedel.

l   Välj en polarisator med låg hastighet eller en mjuk trasa.

l   Arbeta i polska. Om du använder en mjuk duk, gör du snäva cirkulära rörelser. Om du använder en polermaskin, rör den långsamt i en kontrollerad cirkelrörelse. När du är färdig med de platta sidorna, polera hörnen med en mjuk trasa och fortsätt dina cirkulära rörelser.

l   Använd en låg till medelhastighet om du använder en polermedel.

l   Som med honingprocessen fortsätter vi med att använda antingen en vägd böjningsmaskin. Vi kommer återigen att använda poleringskläder och fästa dem i botten av vår paddrivare. Vi kommer emellertid att använda finare och finare slipmedel för att producera en mycket reflekterande yta. Skenintensiteten varierar beroende på gritnummer. Polering grits kommer att springa från 800 till 8500. Ju högre antal desto högre glans

l   Slutliga torkar av marmorpoleringsprocessen, För att börja slutfasen av marmorpoleringsprocessen lägger du till en buffertkudde till maskinen och avger tillverkarens rekommenderade mängd polerpulver på marmorytan.

Step s in white marble polish process2.jpg

Vill du veta mer om Professionella förslag om vit marmor polish, anslut yeyang, förstklassig service, 7 dagar 24 timmar online. YeYang Stone fungerar som ett komplex av stenägare, tillverkare och exportör med 20 år som ligger i Xiamen. Med cirka 20 års ansträngningar och erfarenhet har vårt företag vuxit till ett professionellt och erfaret leverantörsteam. Våra fabriker har också blivit utrustade med avancerade bearbetningsutrustning.

Yeyang Stone äger 3 kvalificerade och professionella fabriker (med en total yta över 60 000 m²) och 3 handelsföretag, mer än 20 familjeägda fabriker. Vi tar alltid ett personligt tillvägagångssätt med de enskilda kundens individuella krav och är övertygade om att ni kommer att vara nöjda med servicenivån.

Vårt mål är att erbjuda kvalitetsprodukter och utmärkt service till alla våra kunder runt om i världen. Pls tvekar inte att kontakta oss!