Hem > Nyheter > Innehåll

Bilder av vit marmor från Kina Factory

Jan 04, 2018

Det är ingen tvekan om att vit marmorplatta är ett bra material för olika ytor i hemmet. Kan det vara bänkskivor eller golv, vit marmor kommer definitivt att stå ut och se bra ut. Faktum är att många människor använder vit marmor för sina hem med målet om skönhet och elegans i åtanke.

Men mer än dess skönhet, är en annan bra sak om materialet att de också är ett praktiskt val. Vita marmorplattor är starka och slitstarka.

Vit Marmor

Marmor är det mest lyxiga alternativet för vita bänkskivor i köket och prisas i enlighet därmed, allt från $ 50 till $ 250 per kvadratmeter. Detta material har fördelen att det är naturligt svalt att röra vid, och det är den vitaste naturstenen du kan hitta. Även om det är en hård yta, har marmor en distinkt nackdel: Det är sårbart för syror.

tiles-for-living-rooms.jpg

Carrara: Efter årens gruvdrift är den populära vitgråstenen, uppkallad efter den italienska staden som producerar den, nu lite mer grå än vit.

Calacatta Gold: Denna primärt vita sten liknar Carrara men har både grå och guldveining.

Thassos: Denna nästan all-white marmor fungerar bäst i ett lågtrafikområde, som en badrumsvägg, eftersom den är mottaglig för färgning.

bedroom marble floor white minimalist.jpeg

bilder av vit marmor - lägg till funktion och stil i ditt hem .. Marmor medel kvalitet, men dessa bord är känsliga. bilder av vit marmor finns i olika former, storlekar och färger. Du borde välja en färg som matchar ditt hem, Välj en form som passar in i ditt utrymme och mäta ditt behov.

2.CARRERA_tiles_1_.jpg

Från Yeyang Stone hittar du alltid den sten du behöver. Känn dig fri att besöka vårt showroom & fabrik! Egen 3 kvalificerade och professionella fabriker (med en total yta över 60 000 m²) och 3 handelsföretag, mer än 20 familjeägda fabriker. Första klassens service, 7 dagar 24 timmar online.   Erfaren och användbar introduktion och förslag.