Hem > Nyheter > Innehåll

Marmor Carving Designs från Carving Tillverkare

Jan 03, 2018

Marmorskärmdesign är en av de processer som kan användas av en konstnär när man skapar en skulptur. Termen hänvisar också till masonarnas aktivitet i klädblock för användning i arkitektur, byggnad eller byggnadsingenjör. Det är också en fras som används av arkeologer, historiker och antropologer för att beskriva aktiviteten som är inblandad i att göra några typer av petroglyfer.

Vi är engagerade i att erbjuda ett brett sortiment av Marmor Carving Designs. De marmorskärmdesigner som erbjuds av oss är utformade i vår avancerade tillverkningsenhet genom att använda bästa klassmaterial och ultramodern teknik. Dessa marmor carving mönster erbjuds i olika storlekar, former, vikter och mönster enligt de internationella standarderna. För att få bästa möjliga kundnöjdhet erbjuder vi dessa marmorskärmdesigner till fackvänlig kostnad.

marble-carving-designs-from-carving-manufactur1.jpg

Vit Marmor Stone Garden Water fontän med damer och lejon

Vi skära många typer av sten fontän, vatten fontän, marmor fontän, marmor carving trädgård fontän, sten carving trädgård fontän, utomhus fontän, vägg fontän, pool fontän.

Vår fabrik producerar många typer av stenhuggningsprodukter. Det finns stensnivla statyer och stenbrunn, antika stenar, stenbaluster, stenhus dekorationsprodukter, stenbysten och så vidare.

Alla våra design är speciella, för vi kan göra några designer som din efterfrågan, det bara för dig. Eller vi kan göra heta försäljningsdesigner för att du ska kunna utnyttja marknaden.

marble-carving-designs-from-carving-manufactur3.jpg

Marmor är en genomskinlig sten som tillåter ljus att komma in och producera en mjuk "glöd". Det har också förmågan att ta en mycket hög polsk. Dessa egenskaper gör det till en vacker sten för att producera skulpturer. Det är mjukt, vilket gör det enkelt att skulpta, och när det är finkornigt, har det likformiga egenskaper i alla riktningar. Några av världens mest kända skulpturer har producerats av marmor. Denna byst av den grekiska gudinnan, Artemis, är en kopia av ett original grekiskt arbete.

marble-carving-designs-from-carving-manufactur2.jpg