Hem > Nyheter > Innehåll

2018 Omslag Atlanta, GA-YEYANG Stenen väntar här

Apr 18, 2018

Vi uppmanar härmed med er och dina företrädare att besöka vår monter på US Coverings från 8 maj till 11: e 2018. Vår heta försäljning och nyanlända kommer att visas där. Det skulle vara ett stort nöje att träffas på utställningen.

 

YEYANG STONE Booth nummer: Hall B1-536 / 538/540

Adress: Georgia World Congress Center Atlanta, GA

Våra huvudprodukter: kvartsplattor, kvarts countertops, ny marmor, granitplattor
001 COVERINGS 2018 YEYANG.jpg

Om omslag 2018

 

När: maj 8-11, 2018

Var: Georgia World Congress Center, Atlanta, Georgia, USA

Sten Material: Keramik, Marmor, Granit, Natursten, Tegelindustri och Omslag & mer

F krav:   Omslag 2018 organiseras årligen.

Skala:   Årets årsmöte i Atlanta kommer sannolikt att komma runt 25000   deltagare.

Tävling av händelse:   ledande internationella mässa

O rganizer :   Taffy Event Strategies.MIA BSI

5ad6e2be2b982.png

Om oss:

Sedan 1993 har vi investerat mer än 10 stenbrott, inklusive Castro White Marble, Vermont Gray Marble, Black Ice Flower Marble, Granit och Travertine. Med stor styrka på grund av 2 handelsföretag och 3 kvalificerade och professionella fabriker (med ett totalareal över 60 000 m²), är vårt uppdrag att erbjuda utmärkt service med det mest konkurrenskraftiga priset och de bästa kvalitetsprodukterna för våra kunder. Det är vårt stora nöje att se att många nya kunder blir våra vanliga partners och den ömsesidiga tillväxten med våra kunder under de senaste åren.

Vi har tillgång till många nya kinesiska marmorbrott och vi erbjuder ett brett sortiment av de mest premiuma marmor som valts från hundratals stenbrott. Många nya kulor från Kina och andra länder är listade i vår nya marmorbas, med en yta på över 60 000 kvadratmeter. Vi kommer att fortsätta att ta med alla typer av nya kulor för att möta våra kunders olika krav. Välkommen att kontakta oss om du ska köpa något nytt material från Kina.