Nya lyxiga trä Blå marmor Slab partihandel

Efter att ha varit inriktad på sten tillverkning i över 23 år, ger Yeyang sten fabriken nu dig hög kvalitet och konkurrenskraftigt pris azul macobus marmor för bänkskiva och badrum kakel köksgolvet. Att ha tillgång till många kinesiska marmor stenbrott, är vi rika på kvalitet materialresurser. Snälla...

Produktinformation

Nya lyxiga trä Blå marmor Slab partihandel

Material

Material och färg kan justeras som dina krav.

FärgBlå

Både själv konstruktionsritningar eller OEM tillgängliga.

Paketet

Regn trasa paketet mellan stark (Poly) trä Crate utanför och skum skydd inne, som är mycket perfekt för Seaway transport.

Betalning

efter transporten inom 10 dagar

Hamn

XiaMen port

MOQ

1000M 2

(Huvudsakligen 1 full container minst, men blanda lastning i samma port är tillåtet).

Supply förmåga

Ca 50 uppsättningar/månad.

Leverans

15-25 dagar efter tillverkning börjar.

Product Picture.jpg

wood blue marble slab 1.jpg 

360截图20161202155509637.png

Kvalitet Contriol
Kvalitetskontroll

Våra system för kvalitetskontroll innefattar automatisk identifiering och manuell avsyning, vi att anta en ledande internationellteknik. Vi har ett erfaret QC team med mer än 20 personer. De kommer att noggrantupptäcka sten kvalitetenoch specifikation bit för bit, övervaka varje produktionsprocess tillsförpackningen är komplett, att säkerställa att produkternasäkerhet i behållaren
Kvalitet detalj

(1) polerade grad: 90 graders eller upp.
(2) tjocklek tolerans: +/-0,5 mm
(3) diagonal tolerans: +/-1 mm.
4) yta planhet tolerans: +/-0,3 mm.
(5) intill kanten vertikalitet tolerans: +/-0.5 mm, exaktkapning av IR-stråle-cut maskin.
OurQC kontrollera bitar av bitar strikt innan packning.

Om oss

Grundades 2003, vi inklusive två handel företag och tre Factory, vår fabrik är mer än 60 000 m². YEYANGS produktlinje innehåller onyx, marmor, travertin, kalksten, granit & sandsten och export natursten i formen textblock, i tillägg, producerar plattor, plattor & kundanpassade storlekar av ovannämnda stenar i hög kvalitet och olika ytan efterbehandling) dvs. polerad, finslipat, ramlade, bush hamrade, borstad och antika).

Vi erbjuder det bästa värdet genom att förse våra kunder med bekvämligheten av frakt, bättre urval, kvalitet innehåll och oöverträffad kundservice.

Yeyang Stone Group.jpg

Bör du är intresserad av vår nya lyx trä Blå marmorskiva partihandel, Välkommen till köpa eller partihandel rabatt produkten från oss. Med över 23 års erfarenhet, vi är en av de professionella tillverkare och leverantörer i Kina. Kom och njut av våra billiga priser och god service.
Förfrågning