Natursten marmor mosaik för kök och badrum kakel bänkskiva Decor från mosaik företag

Efter att ha varit inriktad på sten tillverkning i över 23 år, ger Yeyang sten fabriken nu dig hög kvalitet och konkurrenskraftigt pris naturlig sten marmor mosaik för kök och badrum kakel bänkskiva inredning från mosaik företaget. Att ha tillgång till många kinesiska marmor stenbrott, är vi rika på kvalitet...

Produktinformation
Efter att ha varit inriktad på sten tillverkning i över 23 år, ger Yeyang sten fabriken nu dig hög kvalitet och konkurrenskraftigt pris naturlig sten marmor mosaik för kök och badrum kakel bänkskiva inredning från mosaik företaget. Att ha tillgång till många kinesiska marmor stenbrott, är vi rika på kvalitet materialresurser. Du kan vara säker att köpa våra billiga produkter. Även är anpassad service och snabb leverans också tillgängliga.

Namn:Natursten marmor mosaik för kök och badrum kakel bänkskiva Decor från mosaik företag
1. anpassad storlek och design.
2. fabriken pris andamp; hög kvalitet.
3. snabb leverans andamp; bra förpackning.
4. ingen färg skillnad.
5. erfaren personal och QC team arbeta.
6. upplevde i bearbetning, design, kvalitetskontroll, efter service. Etc.


Färg:Vit
Arkstorlek:

12 x 12"

Chip storlek:
3andquot;
Ytbehandling:Polerad (blank / blank) / finslipat
Tjocklek:3/4andquot; (Tjocklek)
Material:Marmor
Vikt:1,2 KG/ark
Förbrukning:11 ark varje kvadrat
Paketet OEM:Ja
Betalning:30%T/T i förväg, balans betalas innan leverans.
MOQ:1 pall/45/63 / 72m 2
Leverans:

7 ~ 30 dagar efter insättning fick

Tillämpning:

Suitableforindoorandoutdoorwalls

Funktioner:

  • Första kvalitet, noggrant utvalda, konsekvent i storlek och finish

  • Fabrik direkt, uppfyller dina behov till en mycket låg kostnad

  • Naturlig skönhet, natursten varierar i mönster och färg, så varje bit blir unik, som är en del av vad gör naturlig sten sådan vacker och intressant material.

  • Vi erbjuder anpassade förpackningar på alla order att se till att din beställning kommer fram redo att installeras och utan problem. Du kan beställa små mängder baserat på dina projekt behov eller större kvantiteter som finns tillgängliga i både fulla lastpallar och behållare.

Prover:1. gratisprover.
2. Sampls skicka i 3 ~ 10 dagar efter frakt fick.
3.Express (UPS, DHL, TNT, FEDEX, EMS etc.)

4. beror på olika bildskärmar och inställningar är det svårt att få en korrekt färg för att visa på bildskärmen särskilt. Vi rekommenderar att du beställer ett VARUPROV innan du köper produkten. Prover är avsedda för endast färg och konsistens som referens. Ej för användning. Begränsa 1 prov per objekt.


Stone förpackning andamp; Frakt:

Leveranstid

1) vanligtvis 15-20 dagar efter att ha fått 30% deposite
2) inom 15 dagar för 1 behållare, sedan vecka fartyget

Stone packning andamp; Lastning

(1) stark trälådor, våra skickliga arbetstagare följer strikt kvalitetskontroll från början till slutleverans.
(2) bänkskivor vadderad med skummad plast och packade i gasade trälådor, förstärkta med metall remmar utanför.
(3) väl packad med trälådor för kakel och bänkskiva och buntar för plattor
För 12 mm tjocklek, 1x20and #39; ft container kan lasta 170 plattor.
För 15 mm tjocklek, 1x20and #39; ft container kan belastningen 140 plattor.
För 20 mm tjocklek, 1x20and #39; ft container kan belastningen 105 plattor.
För 30 mm tjocklek, 1x20and #39; ft container kan belastning 70 plattor.

Välkommen för att besöka Xiamen Yeyang sten gruppen. Vi är sten fabriken som ligger i sten hemstad-Xiamen andamp; Shuitou China.For över 23 år vi har varit specialiserade på sten fabrication.

Xiamen Yeyang sten Group är en ledande sten tillverkare som inrättades 1993, ligger i sten hemstad, Xiamen andamp; Shuitou andamp; Nantong stad nära Shanghai.

Som grupp, är YEYANG inte bara ha egen 3 fabriker, men också en grupp med mer än 20 familjen ägda fabriker. Sedan 1993 har vi investerat mer än 10 stenbrott, inklusive vit marmor stenbrott, grå marmor stenbrott, svart marmor stenbrott, granit och travertin.

Med stor styrka på grund av 2 handel företag andamp; 3 kvalificerade och professionella fabriker (med total yta över 60, 000 m²), en av stora fabriken är speciellt för quartz bänkskivor och fåfänga toppar som är mestadels för exportmarknader; och den andra en fabriken är specialiserade på produktion av granit platta och tillskuret, bänkskivor med 4 gangsaw; Den senaste nya fabriken i Nan Tong city nära Shanghai etableras i 2014 bearbetning marmor, marmorskiva, projektet tillskuret.

Vi har tillgång till många nya kinesiska marmor stenbrott och vi erbjuder ett brett utbud av de mesta premium kulor från hundratals stenbrott. Många nya kulor från Kina och andra länder listas i vår nya marmor bas, området på över 60.000 kvadratmeter. Vi kommer att fortsätta ge alla typer av nya kulor att möta de olika kraven från våra kunder. Välkommen för att kontakta oss om du är goning att köpa något nytt material från Kina.

Vårt uppdrag är att ge perfekt service med det mest konkurrenskraftiga priset och produkter av bästa kvalitet för våra kunder. Det är vår stora glädje att se många nya kunder som blivit våra vanliga partner, och den ömsesidiga tillväxten med våra kunder under de senaste åren.

Du kommer att tillfredsställa med oss från början till slut!


Förfrågning