Hem > Om oss > företagsprofil

Xiamen Yeyang Stone Group är en ledande stenproducent etablerad 1993, belägen i stan hemstad, Xiamen & Shuitou. I över 23 år har vi specialiserat oss på stenfabrikation. Yeyang är inte bara ett företag, utan en grupp med mer än 20 familjeägda fabriker.


Sedan 1993 har vi investerat mer än 10 stenbrott, inklusive Castro White Marble, Vermont Gray Marble, Black Ice Flower Marble, Granit och Travertine. Med stor styrka på grund av 2 handelsföretag och 3 kvalificerade och professionella fabriker (med ett totalareal över 60 000 m²), är vårt uppdrag att erbjuda utmärkt service med det mest konkurrenskraftiga priset och de bästa kvalitetsprodukterna för våra kunder. Det är vårt stora nöje att se att många nya kunder blir våra vanliga partners och den ömsesidiga tillväxten med våra kunder under de senaste åren.

Vi har tillgång till många nya kinesiska marmorbrott och vi erbjuder ett brett sortiment av de mest premiuma marmor som valts från hundratals stenbrott. Många nya kulor från Kina och andra länder är listade i vår nya marmorbas, med en yta på över 60 000 kvadratmeter. Vi kommer att fortsätta att ta med alla typer av nya kulor för att möta våra kunders olika krav. Välkommen att kontakta oss om du ska köpa något nytt material från Kina.

Free Estimates & CAD Drawing from Yeyang Stone Factory

Våra Exporterande företag:
1.Xiamen Yeyang Imp & Exp Co, Ltd
2.Xiamen Yiqing Imp & Exp Co, Ltd

3.ENUO GROUP CO., LIMITED.


Våra fabriker:
1.Jiangsu Yeyang Stone Industry Co, LTD (Marmor plattor, Cut-to-size)


2.Fujian Yuanhong Byggnadsmaterial Co, Ltd (Bänkskivor, Vanity Toppar)


3.Shuitou Yeyang Granit Big Plates Factory (granitplattor, bänkskivor, skärning till storlek)


Våra familjefabriker: Mer än 20 familjeägda fabriker.

Yeyang Family Factories-mer än 20 Kina Stone Factories leverera allt du behöver.


material:
Marmor, Quartz, Granit, Onyx, Basalt, Skiffer, Sandsten, Travertin, Blåsten, Konstgjord sten etc.


Huvudprodukter:
Marmorplattor och plattor, Granit & Marmor & Quartz Bänkskivor, Vanity Toppar, Projektskärning, Stenhink och handfat, Eldstad, Mosaik, Stenläggning & Trappor, Kolonn, Skulptur, Fontän, Landskapssten, etc.


Varför C hoose U s?
1.Kompetitiv Pris:  
Som professionell tillverkare är vi konkurrenskraftiga i pris. Under tiden, som lokal känd leverantör med mer än 20 familjeägda fabriker, har vi regelbundet sålt till mer än 20 länder till det mest prisbesparande priset.


2.Multipla produkter:  
Våra produkter är av stor variation, t.ex. Granit, Marmor, Quartz, Onyx, Basalt, Skiffer, Sandsten, Travertin, Blåsten, Quartizit, Konstgjord sten etc. Block, plattor, plattor, bänkskivor, Vanity Tops, Cut-to-size, Sten Sink & Basin, Öppen spis, Mosaic, beläggning Stone & Trappor, kolumn, skulptur, fontän, landskapsarkitektur mm är alla tillgängliga på vår fabrik. Oavsett vilken typ av material och vilken storlek du behöver, vi kommer att göra det för dig.


3.Quality Control
Alla produkter omfattas av vår strikta kvalitetskontroll. Vi försäkrar dig vad vi erbjuder är överlägsen och kvalitetsprodukter. Från början av produktionen till inspektion av färdiga varor, uppmärksammar vi alla detaljer och försöker vårt bästa för att undvika eventuella misstag noggrant.


4. Utmärkt service
Vårt uppdrag är att ge våra kunder en utmärkt fullservice under samarbetet, och har gjort det i över 20 år. Vi respekterar dig, våra kunder och dina beslut. Yeyang Stone Group handlar om vad du berör och syftar till att ge de bästa alternativen för dig.


5.Custom Design
Om du inte hittar specifikationen du behöver, kontakta oss fritt. Alla anpassade storlekar kan göras enligt dina specifika krav.


Vi välkomnar alla nya potentiella kunder att kontakta oss. Vi kommer inte bara att ge dig rätt material baserat på din nödvändiga kvalitet med konkurrenskraftigt pris, men ger dig också utmärkt service via snabb reaktion med konstruktiva lösningar. Våra ansträngningar och ditt stöd ger win-win-affären, vilket gör att du och vi går vidare.


Du kommer att tillfredsställa med oss ​​från början till slutet!


Free Estimates & CAD Drawing from Yeyang Stone Factory