Odlade Castro vit marmor kommod för badrum

Yeyang specialiserat på tillverkning & exporterande Castro vit marmor kök och badrum bänkskivor / vanity toppar / ö toppar för bostäder och kommersiella projekt med bra pris

Produktinformation

Produktbeskrivning

Castro WhiteCountertop andamp; Kommod

Castro vit MarbleTop är behandlingen av NaturalTravertineproduct efter platta produktion. Yeyang sten kan förädlas till olika storlek och forma bänkskiva med kanter och hål.

Huvudsakliga produkter

Granit andamp; Marmor andamp; TravertineCountertop, kök bänkskiva, ö topp, badrum kommod, fungerar toppen, kaffe bord och baren Top

Material

100% naturlig granit

Populär storlek

Kök bänkskiva

24andquot; x96andquot;-108andquot; 26andquot; x96andquot;-108andquot; 28andquot; x96andquot;-108andquot; 28andquot; x96andquot;-108andquot; etc.

Bänkskivan halvön

36andquot; / 39andquot; / 28andquot; x 78andquot; etc.

Bänkskivan Island:

36andquot x84andquot, 36andquot; x96andquot; 36andquot; x108andquot; etc.

CountertopSnack Bar

12andquot x96andquot, 16andquot; x96andquot; 108andquot; x18andquot; etc.

Bar upp

96andquot; x13andquot;-24andquot;

Badrum kommod

25andquot; X22andquot; , 31andquot; x22andquot; 37andquot; X22andquot; , 49andquot; X22, 61andquot; X22andquot; med / utan keramiska handfat., etc.

Tjocklek: 3/4andquot, 1 1/5andquot; 2cm, 2,5 cm, 2 cm + 2 cm, 3 cm osv.


Yeyang specialiserat på tillverkning andamp; exportingCastro vit MarbleKitchen och badrum bänkskivor / vanity toppar / ö toppar för bostäder och kommersiella projekt med bra pris.
Vi är ledande naturlig granit andamp; kvarts bänkskivan exportör från Kina

Castro vit marmor är som ItalianCarrara vit marmor, även kallad Kina carrara, på dess yta, mörkare, svala nyanser av grå ådring finns. Dessa vener kan vara tunga och smala och visas i ränder, eller de kan vara mycket ljus, bara något mörkare än bakgrunden och visas i små fläckar. Det är utvunnet från berggrunden stenbrott i Carrara, Italien och är en av de många vita kulorna produceras i detta område

Marmor är en metamorf bergart som hittade i de bergiga regionerna i de flesta länder i världen. Marmor utvunnet i Indien, Kina, Italien och Spanien representerar majoriteten av marmor, volymmässigt, som används över hela världen. På grund av dess skönhet och elegans är marmor ett populärt val för bänkskivor, golv, foajéer, spis ytbeklädnader och härdar, väggar och fönsterbrädor.

* Båge-formade bänkskivan ser så perfekt.
Arc-shaped countertop looks so perfect. 0011
* Laminerat polerade kanter. Kan du hitta gemensamt? Vi dölja bara skarven.
Laminated polished edges. Can you find the joint  We just hide the joint 0012
* Den kapade45° vinkel kanter är ledad tillsammans, men gemensamt är osynliga, så perfekt liknande integrerade.
Laminated polished edges. Can you find the joint  We just hide the joint 0013
YEYANG bänkskivan kant profil
Countertops EDGE-PROFILE
Hur arbetar vi?-YEYANG
how we work-yeyang_01

Välkommen för att besöka Xiamen Yeyang sten gruppen. Vi är sten fabriken som ligger i sten hemstad-Xiamen andamp; Shuitou China.For över 23 år vi har varit specialiserade på sten fabrication.

Xiamen Yeyang sten Group är en ledande sten tillverkare som inrättades 1993, ligger i sten hemstad, Xiamen andamp; Shuitou andamp; Nantong stad nära Shanghai.

Som grupp, är YEYANG inte bara ha egen 3 fabriker, men också en grupp med mer än 20 familjen ägda fabriker. Sedan 1993 har vi investerat mer än 10 stenbrott, inklusive vit marmor stenbrott, grå marmor stenbrott, svart marmor stenbrott, granit och travertin.

Med stor styrka på grund av 2 handel companiesandamp; 3 kvalificerade och professionella fabriker (med total yta över 60, 000 m²), en av stora fabriken är speciellt för quartz bänkskivor och fåfänga toppar som är mestadels för exportmarknader; och den andra en fabriken är specialiserade på produktion av granit platta och tillskuret, bänkskivor med 4 gangsaw; Den senaste nya fabriken i Nan Tong city nära Shanghai etableras i 2014 bearbetning marmor, marmorskiva, projektet tillskuret.

Vi har tillgång till många nya kinesiska marmor stenbrott och vi erbjuder ett brett utbud av de mesta premium kulor från hundratals stenbrott. Många nya kulor från Kina och andra länder listas i vår nya marmor bas, området på över 60.000 kvadratmeter. Vi kommer att fortsätta ge alla typer av nya kulor att möta de olika kraven från våra kunder. Välkommen för att kontakta oss om du är goning att köpa något nytt material från Kina.

Vårt uppdrag är att ge perfekt service med det mest konkurrenskraftiga priset och produkter av bästa kvalitet för våra kunder. Det är vår stora glädje att se många nya kunder som blivit våra vanliga partner, och den ömsesidiga tillväxten med våra kunder under de senaste åren.

Du kommer att tillfredsställa med oss från början till slut!.


Efter att ha varit inriktad på sten tillverkning i över 23 år, Yeyang sten fabriken nu ger dig hög kvalitet och konkurrenskraftigt pris odlade castro vit marmor kommod för badrum. Att ha tillgång till många kinesiska marmor stenbrott, är vi rika på kvalitet materialresurser. Du kan vara säker att köpa våra billiga produkter. Även är anpassad service och snabb leverans också tillgängliga.

Förfrågning