Svart färgrabatt Granit Vanity Toppar För Badrum Och Hotell

Svarta färger Rabatterna granitfönstren toppar för badrum och hotell Den svarta rabatt Granite Vanity Top är också en högklassig kvalitet, materialet från Shanxi-provinsen, Kina. ytan i hög grad polsk behandla, formen i kvadrat, kranhålen i precut och storlekarna i tullprodukt ...

Produktinformation

Svart färg Rabatt granit fåfänga toppar för badrum och hotell

Den Svarta Discount Granite Vanity Top är också en högklassig kvalitet, materialet från Shanxi-provinsen, Kina. ytan i hög grad polsk behandla, formen i kvadrat, kranhålen i precut och storlekarna i tullprodukt som kunder begär. Tjockleken i många tjocklekar.

Vårt företag kan bearbeta många importerade granit bänkskivor, kunderna kan välja material, storlek, form och annan speciell begäran, våra säljare kommer att samarbeta med arbetare för att göra vårt bästa för att slutföra din sten bänkskiva order.

YEYANG äger god riklig stenbrott för att erbjuda dig olika svarta produkter, som plattor, plattor, bänkskivor, fåfänga toppar. trappor, fönsterbrädan, etc.

 

Modell nr: rabatt granit fåfänga toppar

Material: Granit

Svart färg

Lastbärande: Tung

Funktion: Multi-Function

OEM Storlek: Ja

Cut-to-Size: Anpassade storlekar

Varumärke: Xiamen yeyang Co., Ltd.

Typ: Sten

Ytbehandling: Polerat

Användning: Kök, Badrum, Hotell, Kommersiell

Kantning: Bullnose

Yta: Flammad / Polerad / Bushhammered

Plattor storlek: 3050x1600mm, 3050x1400mm,

3200x1650mm, 3200x1450mm

b) -Kut-till-storlek: 1200x1200mm, 800x800mm, 1200x800mm, 600x600mm,

300x300mm, 300x600mm och annan icke-standardplåt storlek.

c) -Vanity topp: 22 "x25", 22 "x31", 22 "x37", 22 "x49", 22 "x61", 22 "x73"

black-color-discount-granite-vanity-tops-for.jpg

VÄLKOMMEN ATT BESÖKA XIAMEN YEYANG Co., Ltd

Vi startade fabriken 2003, vi har varit i stentillverkningsfält i över 23 år nu.

Vi ägde 3 fabriker för beläggning, bänkskivor och plattor.

Vi erbjuder stenprodukter som kakel, plattan, skärning till storlek, bänkskiva / kichentop, tvättställ, öppen spis. Mosaic, kolumn, sjunka, skulptur, landskapsarkitektur ... Och så vidare, och material som vi använder som granit, marmor, basalt, skiffer, sandsten, travertin, bluestone, quartizite ... etc.

Den största fördelen med YEYANG-företaget är granitprocessen, eftersom vi har egen stenbrott, stöder den vår fabrik att producera toppkvalitetsplattor nästan 300 000 kvadrater varje år. yeyang företag håller alltid på credo "kvalitet för att leva, kredit stående för utveckling". Vi hoppas uppriktigt att upprätta direkta affärsrelationer med kunderna kommer


Skulle du vara intresserad av våra svarta färgrabatt granit fåfänga toppar för badrum och hotell, välkommen att köpa eller grossist rabattprodukten från oss. Med över 23 års erfarenhet är vi en av de professionella tillverkarna och leverantörerna i Kina. Kom och njut av vår billiga pris- och kvalitetsservice.
Förfrågning